Tel: 090-14 04 10
Telefontider
Måndag – Fredag
07:00 – 17:30

E-post
info@haklappar.nu

 

Postadress:

Comforta Care AB
Parkvägen 5
913 34
HOLMSUND

Bank- & betalningsuppgifter
– Swish nummer: 1230803304
– Postgiro: 9244-5
– Bankgiro: 5563-6591

Frågor och Svar – webbshop

Frågor och Svar – webbshop

Nej det behöver du inte men om du skaffar dig en inloggning så kan du ändra uppgifter som är viktiga för att leveranser ska gå bra. Typ: adresser, mobiltelfon mm.
Inloggning är bra att ha även för din orderhistorik. Där kan du se vad du handlat tidigare om du skulle vara osäker på någon produkt.

Comforta Care hjälper dig med en retursedel för att du ska kunna returnera en vara du inte vill behålla. Du skickar ett mail till info@haklappar.nu och ber om en retursedel.
OBS! Det är viktigt att du returnera en felaktig vara inom 30 dagar från beställningsdatumet.

Det finns ett formulär för reklamation. Fyll i uppgifterna i formuläret och bifoga ett foto på den reklamerade varan. OBS! Vi på Comforta Care besiktar de reklamerade varorna och fastställer huruvida kunden har rätt till en ny produkt.

Ja, Vi förbehåller oss rätten att begära en kreditupplysning på alla våra kunder.

I orderbekräftelsen finns en länk som du kan använda för att meddela kundservice och lager att du vill göra en ändring i din order. Order som läggs dagtid (ej helger) packas löpande, därför kan vi inte garantera att vi hinner ändra din order.OBS! Vi kan aldrig lägga till artiklar till din order så den överskrider det belopp du redan betalt.

Om varans syns på webben finns den även i lager. Om en färg är slut på en produkt skrivs detta ut på produktsidan.

Kontakta Oss