Här hittar du vårt urval av haklappar som passar vuxna. Vi har två tvättbara typer av haklappar samt engångshaklappar från Comforta Care AB. Köper du en haklapp till en vuxen är det viktigt att den kan tvättas i hög temperatur, så att den kan bli ordentligt ren igen. Därför kan båda våra haklappar tvättas i upp till 95°.

Haklapp avsedd för hygieniskt skydd vid måltider och liknande. Den värmeförseglade och vändbara fickan garanterar extra stryka och säkerhet vid läckage.

Engångshaklapparna är lätta att använda och skyddar kläderna mot vätska och mat. Haklapparna är klara att användas och är hygieniskt förpackade. De erbjuder en enkel avfallshantering och det blir ingen tvätt.

Comforta Care AB haklappar är framtagna i tätt samarbete med slutförbrukare och vårdpersonal för att hitta den bästa lösningen för olika situationer på äldreboenden, gruppbostäder och liknande.

Toppskikt som absorberar eventuellt spill snabbt. Produkterna är till för användning av vuxna människor. Trevliga avtorkningsbara haklappar i flera mönster och färger. Brukaren kan få sitt eget mönster och färg. Haklappar med ett spärrskikt under ett ytskikt av tyg. Knäppbar spillficka och reglerbar halsvidd.

Förbrukad produkt kan kastas i soporna. Den plast som ingår (polyuretan) bilder endast vattenånga vid förbränning. Produkten har nickelfria tryckknappar. Comforta Care AB haklappar är flamspridningstestade enligt NT -Fire 029 med riktlinjerna i SS 876 00 01 och klarar alla gränsvärden med god marginal.