Ät med stil med våra fina haklappar. Bara tvätta eller torka den ren efter användning så är den redo för en ny måltid. Tack vare sin lite större storlek täcker den både axlar och bröst.

Slipp kladd och spill med en grym haklapp från oss på Haklappar.nu. En haklapp är ett nödvändigt tillbehör för babyn vid matstunden och för vuxna och hos oss finner du mängder av olika modeller. Vi har praktiska haklappar i både plast, silikon och tyg i många roliga färger och former för ditt barn.

Haklapp vuxen vävnad är det listad som kläder eller ett sjukhus klänning hälsa, används för att skydda mot fläckar under måltider, ger komfort, absorption och hygien. Den vuxna haklapp är lätt att använda med ultraresistenta metall avslutande parentes. Dess utformning är mycket bekväm och avkopplande blå. Haklappen är mycket stark för sin innovativa design i tre skikt undvika slitage vattentät PU, även tillverkning av kvalitet med fläns trim som ger hållbarhet för sin höga motståndskraft + 200 tvättades i vävnadstemperatur och minskad torknings 60º.

Förbrukad produkt kan kastas i soporna. Den plast som ingår (polyuretan) bildar endast vattenånga vid förbränning. Produkten har nickelfria tryckknappar.